Alle paaseieren gevonden!

DSCN1044De zaterdag voor Pasen was het zover. Paaseieren zoeken voor de jeugd. Dit jaar hebben we het ontzettend getroffen met het weer gezien de afgelopen periode . Het was droog en zelfs de zon liet zich even zien dus een ideale dag om paaseieren te zoeken. De opkomst was geweldig en de kinderen hadden hun best gedaan op de zelf beschilderde eieren, die in de kantine van VV Winkel moesten worden ingeleverd.

Om 14:00 uur was het zover; de kinderen werden met twee levensechte paashazen naar het oefenveld gebracht, vanwaar ze de paaseieren mochten zoeken en natuurlijk ging de speurtocht als eerste uit naar de gouden eieren.

Dit jaar had de paashaas de eieren wel erg goed verstopt en was het zoeken naar het laatste ei een hele klus. Deze werd uiteindelijk gevonden. Maar alle andere kleine paaseitjes waren al gauw in het bezit van de kinderen.

Voor de vinders van het gouden ei en het mooiste beschilderde ei was er een prijs beschikbaar gesteld en de volgende kinderen vielen in de prijzen:

Inleveren Gouden Peuters/Kleuters Inleveren gouden Groep 3,4,5

1ste Sverre Blokker 1ste Emma Engelbart

2de Brit Benit 2de Yaëla Wit

3de Jort Raven 3de Tim Boot

Inleveren Gouden Groep 6,7,8

1ste Kim de Boer

2de Jana Westmeier

3de Bo Wijnker

Zelf beschilderde ei Peuters/Kleuters Zelf beschilderde ei Groep 3,4,5

1ste Ted Groenstra 1ste Joris Snippe

2de Madelon Stroop 2de Loes Kager

3de Sarah Leegwater 3de Sarah Roos

Zelf beschilderde ei Groep 6,7,8

1ste Anouk Snijders

2de Mees Hoep

3de Donna ruig

We hadden ook weer de legendarische GOK JE ROT POT.

Dit jaar zaten er 78 Paas versnaperingen in.

Ryan Wilmink had dit precies geraden.

Wij kijken terug op een geslaagd evenement en willen hierbij nogmaals de paashazen hartelijk bedanken, en Elly Beers voor het mooie schminken van de paashazen.

Conclusie: een zeer geslaagde middag.

Let op:Het volgende evenement is op 27 april: Ook dit jaar is Koningsdag gewoon in het park met een spectaculair spellenparcours en een vrijmarkt. We zijn ook nog op zoek naar VRIJWILLIGERS DIE ONS BIJ HET SPELLENCIRCUIT WILLEN HELPEN! Je kan je opgeven bij Petra 0224-542168 of Silvia 0224-542563.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.