Bedrijfsvoetbal

IMG_5380

Beste voetbalvrienden,
Het is weer tijd voor de inschrijving Zestallencompeititie 2019 in het park.

In de bijlage de inschrijfformulieren voor 2019, georganiseerd door de Stichting Evenementen Commissie Winkel. De eerste wedstrijddatum is (naar verwachting) maandag 07 Mei.
Inschrijfformulier én Speeldagenformulier volledig ingevuld UITERLIJK 08 MAART inleveren bij Robbie Schouten, Dorpsstraat 3 in Winkel of via de mail naar: robbieschouten@hotmail.com.

Na ontvangst van de inschrijfformulieren krijgt u de nota voor het inschrijfgeld en deze dient voor aanvang van de competitie te zijn voldaan.
Is iemand anders inmiddels contactpersoon van jullie team? Stuur deze mail dan even door en laat dit ons weten.
Oproep voor Nieuwe Teams & Scheidsrechters

Graag zien wij als organisatie het deelnemersveld nog verder groeien, zowel bij de Mannen áls bij de Vrouwen. Dus stuur deze mail gerust door naar geïnteresseerden, ook nieuwe jeugdige aanwas is welkom!

Vragen of zou je wel een wedstrijd willen fluiten? Laat het ons weten, wij denken graag met jullie mee.

Vlak voor het voetbalseizoen ten einde komt, barst het bedrijfsvoetbal los. Tientallen teams, geïnitieerd vanuit het Winkelse en Niedorpse bedrijfsleven, strijden in het Park tegen elkaar. De wedstrijden worden op zaterdag-, maandag- en woensdagavond gespeeld en de grande finale vindt plaats tijdens de Winkeler Kermis. In 2019 is dat op zondag 11 augustus.

Programma bedrijfsvoetbal 2019
inschrijfformulier-2019
speeldagen-2019

Reacties zijn gesloten.