Kaaitjestocht 2017

Kaaitjestocht, zondag 19 februari 2017 GAAT DOOR!!!!!!!!

Achter de schermen is er hard gewerkt aan alle voorbereidingen om de kaaitjestocht van een nieuwe uitdagende route te voorzien. Het is ons gelukt om er weer een mooie route van te maken met nieuwe uitdagingen in zowel de 25 als 40 km. De start en inschrijving is weer als van ouds bij de voetbalkantine, Bosstraat 94, in Winkel en er kan gestart worden tussen 09.00 en 09.30 uur.
Voor maar € 6,- kan je al meedoen en leden van de NFTU of KNWU krijgen zelfs € 1,- korting. De catering is dit jaar in Kolhorn waar de deelnemer verwent wordt met een beker warme bouillon en een krentenbol. Uiteindelijk eindigen we weer bij de voetbalkantine waar er gelegenheid is om de fiets af te spuiten en de inwendige mens weer op krachten te brengen met warme snert
De kaaitjestocht is de afsluitende tocht van de MTB Noord-Holland kalender. Traditie getrouw vindt de verloting van de STORM STRANDBIKE tijdens het gezellig nazitten plaats. Om mee te dingen naar deze mooie fiets moet je wel minimaal 8 ritjes van de MTB Noord-Holland kalender gereden hebben. Wij hebben er zin in, we zien jullie graag op 19 februari in Winkel!!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.