Evenementen Commissie gaat voor voetbalveld!

Het voetbalveld in het park in Winkel wordt door iedereen gebruikt. Jong en oud trapt er een balletje en in de zomer is het toneel van de traditionele bedrijfsvoetbalcompetitie. Helaas wordt het veld ook door scooterrijders, fietsers, soms een auto en zelfs paarden doorkruist. Dat komt de kwaliteit niet ten goede. Omdat zoveel mensen, en scholen, van dit mooie terrein gebruik maken, wil de Evenementen Commissie Winkel het flink laten opknappen. Hier is geld voor nodig. Daarom is er een crowdfundingtraject gestart, waarbij het opgehaalde bedrag door de gemeente Hollands Kroon wordt verdubbeld. Elke bijdrage is welkom!

Met het opgehaalde geld wordt het veld omheind en wordt een verhard pannaveld voor de jeugd aangelegd. Indien er voldoende wordt opgehaald, zal ook gekeken worden of er extra bankjes, vuilnisbakken en verlichting kan worden aangebracht. Samen gaan we ervoor.

De eerste bedragen komen al binnen, u kunt ook doneren via: https://hollandskroon-crowdfunding.nl/nl/#!/projects/voetbalveld
Hier vindt u ook meer informatie over de actie.

Unnamed_CCI_EPS

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.