Eerste kerstbomenstook groot succes!

filmpje stookDe allereerste kerstbomenstook van de Evenementen Commissie Winkel is een feit.

Harde wind, regen en een hagelbui werden getrotseerd. Er moest veel geïmproviseerd worden door het natte land maar door medewerking van de firma Beers en Spaansen is het toch weer allemaal goed gekomen.

De kerstbomen die bij ons aangeboden werden waren boven onze verwachting. Bij mensen die meer dan 10 bomen hadden werden de bomen opgehaald.

Er waren echter ook initiatieven dat er een trekker met oplegger kwam aanrijden, er was een heuse container vol met ruim 160 bomen die met een happer gelost werden. Maar ook kinderen met 2 boompjes achter de skelter, opa’s die met hun kleinkind een boom kwam brengen of mensen die een boom achter de fiets hadden

Wij konden onze ogen niet geloven dat het allemaal zo spontaan is gegaan. Wij denken dat er zeker 500 bomen zijn ingeleverd vanuit Winkel, Lutjewinkel en Nieuwe Niedorp. Geweldig!

De brandweer was de hele middag aanwezig en heeft ons goed geholpen met het bomen sjouwen en natuurlijk om de hoge brand te bestrijden. Door de harde wind was het toch een spannende klus maar alles is goed gegaan.

Daarentegen zijn er ook dingen minder goed verlopen waar wij als organisatie in moeten groeien. Wij bieden ons excuses aan voor het afsteken van het vuurwerk. Wij dachten dat het leuk was om het feest zo te openen maar dit had nooit moeten gebeuren. ook hier leren we van en volgend jaar zal er beslist geen vuurwerk zijn.

Wij willen iedereen dan ook heel erg bedanken voor de inzet die geleverd is en het grote aantal mensen die zijn komen kijken.

Het was een groot succes.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.