Langverwacht pannaveld wordt geopend

Op woensdag 13 juli is het eindelijk zover! Na maanden van voorbereiding wordt op deze dag om 15.00 uur het opgeknapte voetbalveld en nieuwe pannaveldje in Park de Meet in Winkel geopend. Wethouder Westerkamp zal de openingshandeling verrichten. Aansluitend vindt een clinic plaats door de jeugdtrainer van AZ voor de kinderen die de hoogste bedragen ophaalden tijdens de sponsoracties en de ludiekste acties hadden bedacht, enkele maanden terug. Iedereen is van harte welkom dit bijzondere openingsmoment bij te wonen en de clinic te bekijken. Het voetbalveld ligt achter de Sint Antoniusschool en De Mient.

Het voetbalveld wordt vanaf nu tegen oneigenlijk gebruik beschermd door een prachtig hekwerk, waardoor het veld niet meer beschadigd kan worden door paarden, (brom)fietsers en zelfs auto’s. Dat voorkomt blessures bij de deelnemers van het jaarlijkse bedrijfsvoetbal en de vele kinderen die het veld intensief gebruiken. Het verharde pannaveldje is daarnaast een prachtige aanvulling in het park en maakt het ook in de winter, of zeer natte zomermaanden, mogelijk om veilig een balletje te trappen.

Het pannaveld en opgeknapte voetbalveld zijn mogelijk gemaakt door de crowdfundingsactie Nieuwe Helden van de gemeente Hollands Kroon. In een maand tijd realiseerde de Evenementen Commissie Winkel eind 2015, samen met grote groepen sponsoren en bewoners het benodigde bedrag. De gemeente droeg € 2500,00 bij en de overige gelden kwamen voort uit flessenacties, sponsorlopen, schoolactiviteiten en particuliere donaties. De Evenementen Commissie dankt iedereen voor de bijdragen en hoopt alle betrokkenen bij de opening te mogen begroeten.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.