paaseieren zoeken 31 maart 2018

In 2018 worden de paaseieren op zaterdag 31 maart gezocht.

Als de Paashaas zijn gouden eieren kwijt is, zoeken de kinderen van Winkel natuurlijk mee. Op het terrein van VV Winkel worden elk jaar 1500 chocolade paaseitjes verstopt, waaronder enkele gouden. De gelukkige vinders van de gouden eieren mogen een mooie prijs uitzoeken. De entree van dit evenement is een creatieve bijdrage. Een kind mag meedoen als het een zelf beschilderd of beplakt ei inlevert. Ook daarmee kunnen de deelnemertjes prijzen winnen. Het paaseieren zoeken is mateloos populair, jaarlijks doen meer dan honderd kinderen uit het basis onderwijs mee.

Het inschrijven is om 15.00 uur en het eieren zoeken begint om 15.30 uur

Groepen
Om te voorkomen dat kleine kinderen onder de voet worden gelopen, worden de zoekgroepen in drie├źn verdeeld. De peuters, kinderen van 4 t/m 7 jaar en de oudere kinderen van 8 t/m 12 jaar hebben elk een eigen zoeklocatie. Iedere groep kan 3 gouden eieren vinden. De groepen worden begeleid door twee paashazen!

Gok Je Rot Pot
Schrijf je je in en lever je je mooie eigen beschilderde ei in, dan kun je ook meteen een gokje wagen. De Gok Je Rot Pot zit vol eieren en wie raadt hoeveel dat er zijn, wint een prijs!

Prijsuitreiking
De prijsuitreiking van de gouden eieren, de versierde eieren en de Gok Je Rot Pot gaat onder het genot van een bekertje limonade. De gevonden chocolade eitjes mogen mee naar huis!

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.