kerstbomenstook op 10 januari 2015

De voorzitter van de Evenementen Commissie Winkel, roept al jaren dat hij een kerstbomenstook wil organiseren…het is eindelijk zover…

NIEUW EVENEMENT VOOR DE JEUGD!!!!!!!!!

 

Op 10 januari 2015 wordt er een KERSTBOMENSTOOK georganiseerd door de Evenementen Commissie Winkel. Locatie: het grasveld tussen Golfbaan het Regthuys en de Limmerschouw .

´s Middags tussen 12.00 en 16.00 uur kan je je boom (bomen) inleveren. Om 17.00 gaat de fik erin o.l.v de brandweer.

Het wordt een gezellig feest , met muziek en wij schenken voor de kinderen gratis warme chocomel. Tevens hebben wij voor de ouders een koek en zopie tent, tegen een klein vergoeding.

 

Bij 10 of meer bomen komen wij deze gratis bij je thuis ophalen. Even een mailtje naar info@evenementeninwinkel.nl of via het contactformulier van de website www.evenementeninwinkel.nl.

Dit kan uiterlijk tot vrijdagavond 9 januari.

Vergeet niet je adres te vermelden.

 

We hebben toestemming van de Gemeente en medewerking van de plaatselijke brandweer, de wijkagent, vrijwilligers en natuurlijk alle enthousiaste bestuursleden van de Evenementen Commissie Winkel.

De Gemeente gaat op Woensdagmiddag 7 januari op de parkeerplaats achter het parfumflessenmuseum toch bomen versnipperen. Dit is nu eenmaal het beleid.

De evenementencommissie hoopt natuurlijk dat hier geen enkele boom naar toe wordt gebracht, wie heeft er nu geen zin in een leuk feest! Om dit evenement mogelijk te maken, kunnen wij helaas geen vergoeding geven voor je kerstboom.

Tot 10 JANUARI bij onze KERSTBOMENSTOOK.

 

 

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.