Kaaitjestocht 25 februari 2018

Zondag 25 februari Kaaitjestocht

De Evenementen Commissie Winkel organiseert op zondag 25 februari de jaarlijkse veldtoertocht in de omgeving van Winkel. De Kaaitjestocht heeft een recreatief karakter en is bedoeld als toertocht; het is dus geen wedstrijd.

Iedereen kan meedoen in zijn eigen tempo. Er wordt wel geadviseerd een helm te dragen. Het parcours is zo uitgezet dat deze door ieder die van fietsen in de vrije natuur, over onverharde wegen, houdt geschikt is. De tocht gaat over en langs de Niedorper Kaaitjes, langs vaarten en weidse landschappen en voert door de polders rond Niedorp, Winkel, Kolhorn, en Barsingerhorn. Er zijn 2 afstanden die gereden kunnen worden; 25 en 50 kilometer
De start vindt plaats tussen 9.00 en 9.30. Je vertrekt vanaf de kantine van Voetbalvereniging Winkel, Bosstraat 94, te Winkel. De inschrijfkosten voor de tocht bedragen € 5.00 voor NTFU leden en € 6.,00 voor niet-leden.

Halverwege de tocht is er de mogelijk om in een “koek en zopie” tent een consumptie te nuttigen die U gratis wordt aangeboden. Bij terugkomst in de kantine van de voetbalvereniging is er een mogelijkheid om te douchen en wat te eten en te drinken.

Na de tocht bestaat er de mogelijkheid om de fietsen schoon te spuiten zodat deze weer schoon naar huis kunnen voor de tochten van volgend jaar.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.