Kaaitjestocht 2017

De Evenementencommissie Winkel heeft heel wat werk moeten verrichten om de Kaaitjestocht ook dit jaar weer te kunnen houden.

Er mocht namelijk geen gebruik worden gemaakt van dijkjes van het Hoogheemraadschap. Gelukkig was er een prachtig alternatief parcours uitgezet, waarbij er bijvoorbeeld over het terrein van de familie Keetman in Winkel werd gereden, er een grote dieplader van de firma Spaansen in het parcours was opgenomen en de rijders en rijdsters een rit moesten maken door de fruittuin van de familie Kater in Nieuwe Niedorp.

In Kolhorn was een tussenstop om even aan te sterken met bouillon en een krentenbol. Ook bij Gerard Jimmink was er zowel in de grote hal als op het buitenterrein een prachtige route uitgezet. Bij terugkomst en onderweg waren de deelnemers en deelneemsters vol lof over de prachtige route alhoewel deze op een aantal plekken erg zwaar was. Voor jong en oud was het een mooie en sportieve ochtend.

Er waren 236 deelnemers.
Als je 8 of meer fietstochten had mee gedaan, kon je met een stempelkaart een prachtige fiets winnen.
Deze mooie fiets ging naar: Marc Visser uit Oudendijk

Volgend jaar zal er natuurlijk weer een Kaaitjestocht volgen. Meer foto’s zijn er te zien op de site van Pewi’s nieuwspagina.

Bladwijzer de permalink.

Reacties zijn gesloten.